Delegasjonsreise til Minnesota

9.10 25. november - 22.00 29. november 2018

Sted: Minneapolis-St. Paul, Minnesota

Siste uken i november 2018 arrangerer vi og våre samarbeidspartnere dager med spennende arrangementer og muligheten til å gjøre seg kjent med næringsmiljøet i Twin Cities, Minneapolis-Saint Paul. Vi ønsker at du skal treffe bedrifter og enkeltpersoner som er interessante for din business. En del av programmet er Tekne Awards, som årlig tiltrekker seg 1000 deltakere fra næringslivet i og rundt Minneapolis.

Gjennom våre partnere i Minnesota har IKT Telemark de siste fem årene bygget opp et betydelig nettverk i denne regionen. Mulighetene for norske teknologi- og kompetansebedrifter er store. Med vår felles kulturarv fra nordmenn som emigrerte til Amerika, er dette en region som ivrer etter partnerskap og forbindelser til norsk næringsliv. 800 000 personer i Minnesota alene betrakter seg som nordmenn.

Vi legger opp et program for norske bedrifter/deltakere for å knytte kontakter til bedrifter, organisasjoner og enkeltpersoner. Gjennom våre samarbeidspartnere vil vi også skreddersy møter med bedrifter/organisasjoner dere er interessert i å møte. En tredje partner i dette, Lithuanian ICT Cluster, vil også delta på deler av programmet.

Minnesota High Tech Association (MHTA) har en imponerende medlemsportefølje som vi ønsker å koble med norske deltakere. Se denne listen over aktører vi vil kunne invitere inn til å møte deg og din bedrift.

Klikk her for program og mer info.

Kalender

8.30-12.00 13. september 2019

Brooklyn Bowl, New York

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

* må fylles ut
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.