Protekt IT

Dir. Smidths gate 6
3732 Skien
Tel: 479 10 300
Hjemmeside

Protekt IT ble etablert i 2010 da «Race IT» opplevde en veldig stor etterspørsel, og måtte ekspandere for å kunne levere et bredt spekter av tjenester med høy kvalitet. Siden oppstart har vi hatt en kontinuerlig vekst og etablert oss som en totalleverandør for IT-tjenester over hele landet.

Sommeren 2016 flyttet vi til "toppen"​ av Klosterøya samtidig som vi tok over telekommunikasjonsselskapet Nordialog Grenland. Vi leverer et bredt spekter av tjenester og produkter innen datautstyr, skytjenester, samordnet kommunikasjon, telefoni, kasseløsninger med betalingsterminaler, utvikling av programvare og nettsider. Alle tjenester og produkter leveres av våre konsulenter med stor faglig tyngde. Summen av vårt brede sortiment og faglige kompetanse gjør oss til en totalleverandør.

 Med lokale eiere har vi en sterk lokal forankring som bidrar til at bedrifter i Grenland har et kontaktpunkt når det gjelder IT. Vår visjon er å gi deg brukervennlige og tilpassede løsninger til en konkurransedyktig pris, som vil gjøre din digitale hverdag enklere. Dette klarer vi ved å fokusere på kunderelasjoner og oppdatert faglig kompetanse.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende og hyggelig prat.

Kalender

11.30-21.00 6. september 2018

Ælvespeilet Porsgrunn

9.00 1. oktober - 17.00 2. oktober 2018

Skien/Porsgrunn

9.10 25. november - 12.00 30. november 2018

Minneapolis-St. Paul, Minnesota

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

* må fylles ut
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.