Ankerfeste i USA

President i Norwegian American Chamber of Commerce - Upper Midwest Chapter (NACC - UMC) Ole Koppang (til venstre i bilde) hilser IKT Telemark velkommen som medlem. - Telemarks offensive innstilling til Midtvesten blir tatt godt imot i næringsmiljøet her borte, sier han. 

Fruktbare forretningsrelasjoner

Samarbeidet mellom NACC og IKT Telemark har pågått i halvannet år, og nå er det formalisert gjennom medlemskap. Samarbeidet har muliggjort en svært vellykket delegasjonsreise til Minneapolis i desember 2015. Flere av IKT Telemarks medlemmer har store muligheter i det amerikanske markedet, fem av dem jobber konkret mot Minneapolis-området. Ole Koppang og hans team deler nettverk og åpner dører på et høyt nivå. På den måten kommer våre medlemsbedrifter raskt i kontakt for å presentere seg. Ved besøket nå i desember har vi etablert kontakt med potensielle kunder, partnere og investorer i midtvesten.

NACC på nett: Norwegian American Chamber of Commerce - Upper Midwest Chapter

Risikoavlasting

IKT Telemark vil videreutvikle medlemstjenestene i samarbeid med lokale partnere, for å gi bedriftene kvalitetssikrede og gode kontakter i et tidlig stadium av forretningsutvikling i USA. Medlemskapet i NACC er en av bærebjelkene i denne satsingen. 

Bridging the Atlantic

Engasjement og kontaktflate mot midtvesten bygger på arbeidet Telemark fylkeskommune gjør under programmet "Bridging the Atlantic". Samarbeidet mellom Telemark og henholdsvis Nord Dakota og Minnesota er forankret på politisk nivå og består av satsingsområdene; næring, utdanning og kultur. Telemark som region har gjennom dette arbeidet opparbeidet en bred og sterk forankring i midtvesten, ikke minst gjennom samarbeidet med Norway House i Minneapolis.

Ressurser i Midtvesten:

Kalender

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

* må fylles ut
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.