Brukerforum hos Stena Recycling

Den 6. mars var IKT Telemarks brukerforum på besøk hos Stena Recycling på Vold i Skien. Vi var 10 stk som møtte opp kl 9 på morgenen. Vi fikk først utdelt vernesko, hjelm og briller før vi fikk en flott omvisning og orientering om anlegget. Besøket oppe på toppen den 38 tonn tunge og 3000 HK sterke crusheren som spiser bilvrak som smågodt, var imponerende.

Tormod Holte, IT sjef for Stena Recycling i Norge, presenterte hvordan IT-kartet ser ut i dag og hvilke planer de har fremover. De har betydelige oppgraderinger og nyanskaffelser på gang, bl.a. holder de på å velge nytt ERP-system. Vi diskuterte mye rundt IT Governance, som er et tema som det virket som at flere i gruppen har synspunkter på og utfordringer med. Dette vil vi helt klart komme tilbake til i senere samlinger.

 
 

IKT Telemarks Brukerforum er et tilbud til virksomheter på brukersiden av IT-bransjen. Vi skaper en arena for å utveksle erfaringer, utvide nettverk og bidra til kompetanse for folk som arbeider med IT i ulike virksomheter. Neste møte avholdes hos Skagerak Energi hvor sikkerhet blir tema. For mer informasjon om IKT Telemarks Brukerforum, og hvordan din virksomhet kan bli en del av denne arenaen, ta kontakt med prosjektleder Filip Gjestland filip (at) gjestland.com.

Kalender

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

* må fylles ut
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.