ikttelemark.no feiret med kake

Det ble kakefest hos Aplia da IKT Telemarks nye web gikk på lufta. En stor takk til Aplia, og særlig Ingrid Nguyen som har gjort en flott jobb med websidene våre.

Ingrid har det siste året vært praksiselev hos Aplia, mens hun er elev ved Skien videregående på linjen IKT servicefag. Gjennom praksisplassen har hun jobbet på flere kundeprosjekter, deriblant IKT Telemarks nye websider. Gjennom dette har hun fått god innsikt i prosjektarbeid og publiseringsverktøy. Aplia jobber med "Starter" som er basert på eZ Systems sin publiseringsløsning, nok et IKT Telemark-medlem.

Skal videre ut i læretid

Dette vil nok komme godt med når hun fra høsten av starter på sin læretid. Ingrid har vært dyktig og heldig, og fått lærlingkontrakt med Norsk Utenrikspolitisk Institutt i Oslo. Deres websider kjører også på eZ-løsning.

IKT Telemark takker for et flott samarbeid og godt levert prosjekt. Aplia har gjort en meget god jobb for oss med en ny og fresh publiseringsløsning. Starter gir oss god fleksibilitet, enklere grensesnitt, suveren mobiltilpasning og mye mer. Vi ønsker Ingrid Nguyen lykke til som lærlig, og ønsker henne velkommen tilbake til Telemarks IKT-næring når hun er klar for det.

Skrytes opp i skyene

Telemarksavisa var også til stede på kakefesten. Les artikkelen på www.ta.no.

BILDE: Torkild Follaug IKT Telemark, Ingrid Nguyen, Hanne Gullerud Aplia.

Kalender

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

* må fylles ut
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.