Imponert Kronprins

IKT Grenland var vertskap for Kronprinsen da han besøkte Skien. På Klosterøya ble det visitt til flere av våre medlemmer og lunsj med gode samtaler.

I samarbeid med Fylkesmannen i Telemark hadde IKT Grenland ansvar for å sy sammen et interessant program for H.K.H. Kronprins Haakon. Tross knapt med tid, ble det både lunsj med interessante gjester og besøk hos flere av medlemsbedriftene. Det var en interessert Kronprins som møtte respresentanter fra vårt innovative miljø. Så var det også gode eksempler han var på jakt etter. 

Første stopp var hos Pavels Innovation, som har global suksess med sølefrie drikkekopper. Etter en lunsj gikk besøket videre til BERGFALD Miljørådgivere, Aplia og 24SevenOffice.

Pavels Innovation jobber med design og utvikling av en rekke produkter, både på egen kjøl, men også for andre kunder. Selskapets største kommersielle suksess er en kopp som ikke drypper, men som man kan drikke fra som en hvilken som helst vanlig kopp.

Gründer Erik Pavel viste fram koppen til en kronprins som ønsket han hadde hatt en slik kopp da hans egne barn var yngre. Da ble det nemlig veldig mye søl til tider.

– Den må jo være veldig kjekk å ha i bilen, mente Kronprins Haakon.

Under lunsjen fikk en rekke bedrifter på Klosterøya presentere seg og sin virksomhet for kronprinsen. Han var svært interessert i arbeidet som Ungt Entreprenørskap i Telemark gjør for elever og studenter som ønsker å etablere seg som gründere.

Etter lunsjen fikk kronprinsen innsikt i hva BERGFALD Miljørådgivere driver med. Daglig leder Hanna E. Marcussen presenterte virksomheten. Deretter gikk turen til Aplia, der daglig leder John Arne Jørgensen fortalte kronprinsen om noen av hemmelighetene bak selskapets suksess innen produksjon av webløsninger. Kronprinsens besøk på Klosterøya ble avsluttet med et besøk hos 24SevenOffice.

Kalender

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

* må fylles ut
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.