Kodeworkshop i vinterferien

IKT Telemark jobber for å arrangere kodeworkshop for ungdom i vinterferien 2017. Vi vil at det skal være gratis for alle deltakerne. Da trenger vi midler til blant annet matservering, markedsføring, samt at vi ønsker å lage t-skjorter og samle inn artikler til goodie-bag, premier til beste kodeprosjekt etc. 

Styret ​i IKT Telemark har etter et initiativ fra Alexander Farstad fra eZ​ Systems, et ønske om å fronte Lær Kida Koding-opplegg i Grenland/Telemark. ​På sikt er ​målet ​å ​bidra til å påvirke at alle skoler får koding inn som valgfag, da vi vet at dette er kunnskap som næringslivet i Telemark trenger i fremtiden. 

Vi har vært i kontakt med Porsgrunn kommune, og planlegger å holde en gratis workshop for ungdomsskoleelever i vinterferien 2017. Det er planlagt fra mandag til onsdag fra 09-15 alle dagene. Vi regner med å ta inn ca. 30 elever på den workshopen for å få en god gjennomkjøring og teste ut opplegget. Senere vil det bli aktuelt å utvide tilbudet. Dersom responsen på kodeworkshops blir en suksess og vi klarer å få opp nok midler, kommer vi til å se på muligheten for å gjenta dette i sommerferien/høstferien. Vi ønsker da å utvide tilbudet til flere kommuner og gjerne for både barne- og ungdomsskole.

Hva kan IT-bedriftene bidra med?
Vi vil at det skal være gratis for alle elever. Da trenger vi midler til blant annet matservering, markedsføring, samt at vi ønsker å lage t-skjorter og samle inn artikler til goodie-bag, premier til beste kodeprosjekt etc.

I tillegg vil vi trenge 2-3 utviklere til (vi har 2-3 allerede) som kan være med på gjennomføring av kodeworkshopen.

Hva får dere igjen for det?
Alle som bidrar for bedriftslogoen sin på t-skjorter, påmeldingssiden og evt. annet materiell som blir laget. Vi kommer også til å jobbe for omtale i aviser for å fremme tiltaket som et positivt bidrag fra IT-næringen i Telemark fordi vi ønsker at flere barn og unge skal se yrkesmuligheter i teknologibransjen i årene fremover.

Vi er med, hva gjør vi?

1) Har dere lyst til å være med som sponsor? Vi ønsker sponsorbidrag fra 3000 - 5000,-.

2) Har dere programmerere som vil være med? Flott, da vil vi gjerne høre fra dere.

3) "Vi har masse kule give-aways". Passer de for 13-16 åringer og dere kan gi bort 30-40 stk, så gi beskjed.

Kontaktperson for sponsorbidrag og koordinator for kodeworkshop:
Hanne Cathrine Gulleru​d
​Mobile: +47 92498318
​hg@aplia.no

Kalender

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

* må fylles ut
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.