Medlemmer til USA

IKT Telemark samarbeider med Telemark fylkeskommune om å skape muligheter for norske bedrifter i midtvesten.

For ganske nøyaktig ett år siden var IKT Telemark i Minneapolis for å knytte kontakt med næringsmiljøet og enkeltpersoner der borte. En kronikk fra den turen kan leses her. Relasjoner til det norsk-amerikanske miljøet i midtvesten kan vise seg verdifullt når flere av våre medlemsbedrifter ønsker å se på muligheter i det amerikanske markedet.

Plass til flere

IKT Telemark vil være til stede under den offisielle åpningen av Norway House i Minneapolis, den 18. juni. Samme uka vil vi gjennomføre en rekke møter for å promotere IKT bedrifter fra Telemark. Aplia er en av bedriftene som blir med over, og ser et stort marked for sine løsninger og tjenester. I tillegg skal IKT Telemark promotere Baze Technology sine systemer for vindkraft og Green Mountain Data Center sine datasentertjenester. Det er fullt mulig å koble seg på dette prosjektet, ta kontakt for mer informasjon.

Til Minneapolis

Daglig leder i IKT Telemark Torkild Follaug, internasjonal rådgiver i Telemark fylkeskommune Thrond Kjellevold og gründer Benjamin Selmer i Aplia skal møte potensielle kunder og samarbeidspartnere.

Bred satsing

"Bridging the Atlantic" er navnet på en større satsning mot midtvesten som har pågått over flere år. Utdannings- og kultursektoren er en del av dette i tillegg til næring. Flere aktiviteter er planlagt dette året. I august kommer en delegasjon fra Minnesota og North Dakota på besøk til oss i Telemark, og i september arrangerer fylkeskommunen tur til North Dakota, som innbefatter "Norsk Høstfest" i Minot.

Kalender

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

* må fylles ut
Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.